Juridische ondersteuning bij een scheiding
Bel vrijblijvend: 071 - 799 84 34
Home > Omgangsregeling

Een omgangsregeling in Leiden

Als er kinderen betrokken zijn bij een echtscheiding, is het altijd lastig om te bepalen wat de beste oplossing is voor uw kinderen. Na een scheiding gaan kinderen meestal bij een van de ouders wonen. De andere, niet-verzorgende ouder heeft dan recht op omgang met het kind. Om deze reden wordt een omgangsregeling opgesteld.

Het opstellen van een omgangsregeling is vaak een ingewikkelde kwestie, omdat naar ieders belangen gekeken dient te worden. Bij voorkeur wordt een omgangsregeling buiten de rechtszaal opgesteld. Maar mocht dit niet lukken, dan zal de rechter beide partijen horen. Bent u in Leiden op zoek naar juridische hulp bij het opstellen van een omgangsregelingen? Of heeft u problemen met uw huidige omgangsregeling? In Leiden en omgeving kunt u aankloppen bij uw advocaat. Als specialist op het gebied van een scheiding zijn wij u in Leiden graag van dienst.

Hulp bij het opstellen van een omgangsregeling

In Leiden zijn wij een advocatenkantoor met verstand van een omgangsregeling. Wij kunnen u bijstaan bij het adviseren, opstellen, en wijzigen van een omgangsregeling. Wij begrijpen de belangen van beide ouders, maar verliezen uiteraard het belang van de kinderen nooit uit het oog. Ook wanneer er problemen ontstaan met uw huidige omgangsregeling, bijvoorbeeld wanneer een van de partners zich niet aan de regels houdt, kunt u bij ons terecht.

Woont u in Leiden en heeft u deskundige hulp nodig bij het opzetten van een omgangsregeling? Neem dan contact met ons op.

Menu